aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Καμία πρόκληση, ψυχραιμία στις ύβρεις και τους προπηλακισμούς»

Ανόρθωση: «Καμία πρόκληση, ψυχραιμία στις ύβρεις και τους προπηλακισμούς»

Η Ανόρθωση μέσω ανακοίνωσης απάντησε στα όσα καταλογίζει ο Ολυμπιακός (διαβάστε εδώ) περί προκλητικής συμπεριφοράς του προέδρου της ομάδας Ανδρέα Σάντη. Η ομάδα της Αμμοχώστου σημειώνει ότι δεν υπήρξε καμία πρόκληση από πλευράς ανθρώπων της Ανόρθωσης και αναφέρει ότι επιδείχθηκε ψυχραιμία στις ύβρεις και τους προπηλακισμούς από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Για σκοπούς απόδοσης των πραγματικών γεγονότων:

  1. Καμιά πρόκληση από πλευράς ανθρώπων της Ανόρθωσης δεν υπήρξε, αντιθέτως επιδείχθηκε ψυχραιμία στις ύβρεις και τους προπηλακισμούς σε όλο το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, από κόσμο του Ολυμπιακού προς τον Πρόεδρο και μέλη Δ.Σ. της ομάδας μας.
  2. Η μόνη αντίδραση που σημειώθηκε ήταν κατά την αποχώρηση του Προέδρου συγκεκριμένου άτομο τον εξύβρισε χυδαία. Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί και σημειώθηκε και στη σχετική έκθεση του παρατηρητή αγώνα.
  3. Σε αυτό το χώρο όλοι κρινόμαστε και ειδικά στις δύσκολες στιγμές, όπως τον πρόσφατο αποκλεισμό μας από το κύπελλο όπου ο κόσμος της Ανόρθωσης παρέμεινε στις θέσεις τους για να χειροκροτήσει την ομάδα που κατάφερε να προκριθεί. Δυστυχώς η αντιμετώπιση δεν ήταν καθόλου ίδια.

Δεν θα επανέλθουμε επί του θέματος. Ούτως ή άλλως ιστορικά με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις ήταν και παραμένουν άριστες. #anorthosisfc

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ