aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗEπίσημη ενημέρωση για Σεμέδο

Eπίσημη ενημέρωση για Σεμέδο

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Αλκής αναφέρει ότι περιμένει την απάντηση της Σαρλερουά στην αντιπρόταση που απέστειλε για την παραχώρηση του Γουίλι Σεμέδο.

Αναλυτικά: «Η Αλκή ενημερώνει ότι έχει δεχθεί πρόταση από την βελγική Σαρλερουά για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γουίλι Σεμέδο. Το Δ.Σ. του σωματείου μας σε χθεσινή του συνεδρία την απέρριψε, έστειλε αντιπρόταση και αναμένει την απάντηση. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας μας να περιμένει την επίσημη τοποθέτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την Αλκή. Το Δ.Σ. επιδιώκει το καλύτερο για την ομάδα μας και όλες οι ενέργειες που γίνονται, είναι για το καλό της “αθάνατης”».

Διαβάστε επίσης: «Όχι» σε εξαψήφια πρόταση για τον Γουίλι Σεμέδο!

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, συνεχίστηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Γουίλι Σεμέδο που είναι τιμωρημένος. Πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρεί τους Πάρπα, Πάρντο, Χαρή και Φραγκέσκου και η παρουσία τους στο παιχνίδι είναι αμφίβολη. Γκλομπάρντ και Ρούκα προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι διαθέσιμοι.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσάφι» στα πόδια του Σεμέδο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ