aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στηρίζει Κέρκεζ ο Σοφοκλέους, αλλά ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι κομβικός

ΑΕΛ: Στηρίζει Κέρκεζ ο Σοφοκλέους, αλλά ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι κομβικός

O Ντούσαν Κέρκεζ είναι ο προπονητής της ΑΕΛ τα τελευταία σχεδόν τέσσερα χρόνια και το έργο που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε το «καράβι» της λεμεσιανής ομάδας δεν μπορεί να μην τύχει αναγνώρισης από όλους όσοι περιβάλλουν τους γαλαζοκίτρινους.

Παρά τη μουρμούρα που επικρατεί εξαιτίας των αποτυχημένων αποτελεσμάτων της ΑΕΛ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Goal.com.cy, θέμα Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει τεθεί από τη διοίκηση της ΑΕΛ, παρά τα όσα κυκλοφορούν σε ποδοσφαιρικά στέκια στη Λεμεσό.

Την ίδια ώρα όμως, είναι απόλυτα κατανοητό πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Τσίρειο είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Λεμεσού. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους μέχρι στιγμής στηρίζει και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά, τις προάλλες έθεσε προ των ευθυνών τους όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα με ό,τι και αν αυτό σημαίνει ενόψει του ντέρμπι με τους Λαρνακείς για την 11η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ