aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτηρίζει στην εμπειρία και στις δυνατότητές του

Στηρίζει στην εμπειρία και στις δυνατότητές του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι μετεγγραφικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην ΑΕΛ το προσεχές διάστημα, την ώρα που «ψήνεται» η επιστροφή του Μάριου Νικολάου στους γαλαζοκίτρινους.

Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ, που αγωνίστηκε στη φινλανδική Ίντερ Τούρκου με την οποία μέτρησε επτά συμμετοχές, έμεινε ελεύθερος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον σύλλογο της Λεμεσού και σύντομα αναμένεται ότι θα υπάρξει οριστική κατάληξη.

Ο Πάμπος Χρίστοδούλου στηρίζει στην εμπειρία και τις δυνατότητες του διεθνούς μέσου. Παρόλο που ο Κύπριος τεχνικός ετοιμάζει άλλη μια πολύ καλή κίνηση με ανασταλτικό μέσο ποδοσφαιριστή, παρουσιάζεται θετικός για επιστροφή του Νικολάου.

Η επάνοδος του έμπειρου ποδοσφαιριστή θα γινόταν από τον Ιανουάριο, όμως λόγω κανονισμού της ομοσπονδίας (είχε αγωνιστεί στον αγώνα του Σούπερ Καπ), δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του.

O Mάριος Νικολάου αποκτήθηκε από την ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2010 και μετά από δύο χρόνια σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή ως αρχηγός της ομάδας. Γνωρίζει τα αποδυτήρια, τη φιλοσοφία της διοίκησης και του προπονητή και επιθυμεί να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριέρα του στους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ