aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ευρωπαϊκά όνειρα και φιλοδοξίες

Πάφος FC: Ευρωπαϊκά όνειρα και φιλοδοξίες

Τελευταία αγωνιστική και πρόβα τζενεράλε για την Πάφος FC πριν από τον τελικό

Η Πάφος FC, κλείνει το πρωτάθλημα με κρίσιμο αγώνα κατά της Ομόνοιας στο «Στέλιος Κυριακίδης», που παραπέμπει σε προθέρμανση για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου. Με τη δυναμική στήριξη του κόσμου της, η Πάφος FC επιδιώκει να διατηρήσει την αίσθηση της εντός έδρας ισχύος.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, αντιμετωπίζει το δίλημμα της διαχείρισης των παικτών καθώς ο επικείμενος αγώνας ενδέχεται να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανάλογα με το αποτέλεσμα του Άρη. Είναι πιθανόν να καταγραφούν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά χωρίς να φθαρεί η ανταγωνιστικότητα. Το άγχος των τραυματισμών πρέπει να ισορροπηθεί με την ανάγκη να παραμείνει το σύνολο σε υψηλό επίπεδο ενόψει τελικού κυπέλλου.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου, όχι μόνο καθορίζει τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αποτελεί μέτρο εκτίμησης της προετοιμασίας ενόψει του τελικού. Η απόδοση και το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικά για το ψυχολογικό αβαντάζ που θα έχει η ομάδα στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί. Κάθε λεπτό, κάθε ενέργεια στο γήπεδο θα είναι απόδειξη της αφοσίωσης της Πάφου στους στόχους της, τόσο για την παρούσα σεζόν όσο και για την επόμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ