aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠραγματικά είναι άθλος και πρωτόγνωρο πράγμα για την ΑΕΛ…

Πραγματικά είναι άθλος και πρωτόγνωρο πράγμα για την ΑΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ διατηρεί πιθανότητες να βρεθεί στον γ’ γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν προκριθεί σε βάρος του Άρη. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχει αγωνία για τις διοικητικές εξελίξεις. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση κι ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, αναμένεται να  ξεκαθαρίσει πως δεν συνεχίζει.

Είναι αδιανόητο για τον κόσμο αυτό που συμβαίνει. Να αγωνίζεται η ΑΕΛ στην Ευρώπη και να υπάρχει όλη αυτή η αμφιβολία. Το θέμα με το μένω-φεύγω του Σοφοκλέους πήρε πολλές φορές αναβολή, αλλά πλησιάζει η οριστική τροπή. Είναι άθλος που μέσα σ’ όλη αυτή την κατάσταση, η ποδοσφαιρική ομάδα μένει ανεπηρέαστη.

Φάνηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το πάθος των ποδοσφαιριστών, παρόλο που έκανε άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι στην φανέλα τους δεν υπήρχε ούτε ένας χορηγός. Στην ΑΕΛ εύχονται να δοθεί λύση και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η όποια διοίκηση να προχωρήσει με όρεξη και ζήλο για να ανέβει ο σύλλογος πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ