aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαίρνει σειρά ο Σανσιντίνο Σίλβα

Παίρνει σειρά ο Σανσιντίνο Σίλβα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την απόκτηση του Κέβιν Λαφράνς, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως το ρόστερ της ΑΕΛ είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του. Ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, πέρασε επιτυχώς από το μικροσκόπιο του Πάμπου Χριστοδούλου και θα αποτελέσει άλλη μία επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Δοκιμάστηκε στο διάστημα της παραμονής της ΑΕΛ στη Βουλγαρία και ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία.

Μετά από αυτή τη μετεγγραφή, απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο  απόκτησης του Ντόσα Ζούνιορ, το οποίο βρισκόταν στο προσκήνιο τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Απ’ εκεί και πέρα, μένει ανοικτή στο έμψυχο δυναμικό, μια θέση στα άκρα της επίθεσης, εφόσον παραμείνει εκτός πλάνων ο Κάρλος Οχένε. Η περίπτωση του Ντόλι Μένγκα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στο προσκήνιο για την ομάδα της Λεμεσού είναι τώρα ο 22χρονος (5/3/1994) Σανσιντίνο Ντα Σίλβα (φωτό), ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα καλύψει το κενό στα «φτερά» της επίθεσης. Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 37 αγώνες με την β’ ομάδα των «αετών» της Λισαβόνας.

Είναι διεθνής με την K17 της Πορτογαλίας έχοντας σημειώσει 4 γκολ σε ισάριθμα ματς. Ο Ντα Σίλβα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να φέρουν νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ