aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥMία «ανάσα» από Βινίσιους

Mία «ανάσα» από Βινίσιους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ περιμένει τις εξελίξεις γύρω από το μέτωπο της τελευταίας κίνησης του αρχικού μετεγγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΛ. Επιθυμία του Βόσνιου προπονητή αποτελεί η απόκτηση ανασταλτικού χαφ και η διοίκηση προσπαθεί να την ικανοποιήσει. Μάλιστα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που θέλουν τον Βινίσιους Ολιβέιρα να βρίσκεται εκτός ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, άνοιξε ο δρόμος και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Τα μαζεύει και φεύγει ο Βινίσιους

Από εκεί και πέρα, τίποτα σοβαρό δεν αντιμετωπίζει ο Ρούβεν Χουράδο. Ο Ισπανός επιθετικός είχε ένα μικρό κτύπημα στο δάκτυλο του ποδιού του, στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως είναι καλά και ακολουθεί από χθες το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Μάρκο Αντάμοβιτς, ο οποίος έδειξε στο φιλικό με τους ερυθρόλευκους πως ξεπέρασε το πρόβλημά του. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο Πράβετς για να προλάβει τους συμπαίκτες του στη φυσική κατάσταση. Μένει μόνο να επανέλθει και ο Μαρκόσκι, για να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Κέρκεζ.

Η τρέχουσα εβδομάδα θα αφιερωθεί σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό στη Βουλγαρία με αντίπαλο την Ξάνθη. Την επόμενη η αποστολή της ΑΕΛ θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να αρχίσει πλέον να μετρά αντίστροφα για τις υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή, οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια και την Αλκή, σε δύο παιχνίδια που θα αποτελέσουν τα τελικά τεστ για την τεχνική ηγεσία, πριν μπουν στη μάχη του πρωταθλήματος. Σε όλες τις θέσεις παρατηρούνται πολύ καλές επιλογές και μένει μόνο να καταλήξει ο Κέρκεζ σε ένα μόνιμο σχήμα, που θα παρουσιάσει καλή χημεία, συνοχή, ποιότητα και ουσία.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που θεωρητικά έχουν εξασφαλίσει θέση στην ενδεκάδα της νέας περιόδου. Λογικά, οι Βοζίνια, Λαφράνς, Ζούνιορ, Ν. Τεϊσέιρα, Μπενίτεθ, Ντα Σίλβα, Αντάμοβιτς, Τόρες έχουν ένα προβάδισμα έναντι των άλλων. Πολύ κοντά στο να «πιάσουν» θέση βασικού είναι οι Γουίλερ, Αβραάμ, Μυτίδης, Χουράδο, Σίλβα, Πεχλιβάνης, Μαρκόσκι, ενώ πιο πίσω είναι οι Ρομάν, Χ. Κυριάκου, Ζντραβόφσκι, Ηλία, Γερολέμου, Α. Τεϊσέιρα, Φιντέλις, Μιχαηλίδης, Μουστάκης, Ράσο, Παντελή και Πρόσεκ. Υπάρχουν αρκετές και ποιοτικές επιλογές, οι οποίες όμως σταδιακά θα μειωθούν, με την τεχνική ηγεσία να περιορίζεται σε ένα βασικό κορμό των 17-18 ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ