aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Δύσκολη η Λεμεσός για να δουλέψεις, συγχαρητήρια…»

Κέρκεζ: «Δύσκολη η Λεμεσός για να δουλέψεις, συγχαρητήρια…»

Ασχέτως αν δεν φάνηκε στο πρόσωπό του, ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν πανευτυχής από την πρόκριση της ΑΕΛ στον τελικό του κυπέλλου, σε βάρος του Απόλλωνα.

Ο Βόσνιος τεχνικός, μετά το 0-0 απέναντι στον συμπολίτη, ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον Σωφρόνη για τα συγχαρητήρια. Όταν ήλθα στην Κύπρο είπα ότι θέλω να πάει η ΑΕΛ εκεί που της αξίζει και είναι σε αυτό τον δρόμο και χαίρομαι που τα καταφέρνει μέχρι στιγμής. Είναι όμως μακρύς ο δρόμος».

Ακολούθως κατέληξε: «Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η Ευρώπη και τον κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο δεύτερός μας ήταν το κύπελλο και καταφέραμε να πάμε στον τελικό. Θα είναι δύσκολο το ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας και ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι και να τελειώσουμε με καλό τρόπο τη σεζόν. Καλή συνέχεια στον Σωφρόνη, ξέρουμε ότι η Λεμεσός είναι δύσκολο μέρος για να δουλέψεις, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά στον Απόλλωνα και τον συγχαίρω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ