aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τριπλός «πονοκέφαλος»

Απόλλων: Τριπλός «πονοκέφαλος»

«Ζωντάνεψε» ξανά το προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα, μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών. Αφού πέρασαν λίγες μέρες μακριά από την καθημερινή εκγύμναση, ξεκίνησαν την προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αυτό που περιμένει να δει με την πάροδο των ημερών είναι ποιους παίκτες, που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, θα μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Γερμανό τεχνικό είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσοαμυντική γραμμή.

Για παράδειγμα, θα χρειαστεί να κάνει υπομονή όσον αφορά στον Αρνό Τζουμ. Ο Καμερουνέζος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν από τη διακοπή, με βάση τα σημερινά δεδομένα έχει αυξημένες πιθανότητες για να είναι έτοιμος στη μάχη με την ΑΕΛ. Την ίδια ώρα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για τον Τζουμ, όπως κληθεί στην εθνική Καμερούν που μετέχει στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής. Κάτι που αν συμβεί θα δημιουργήσει έναν πονοκέφαλο παραπάνω στον Τσόρνιγκερ.

Παράλληλα, ένα μεγάλο κεφάλαιο για την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων αποτελεί η απώλεια του Μπασέλ Ζράντι. Παίκτης που μετρά 1.429 λεπτά, κάτι που δείχνει ποσό απαραίτητος είναι στο πλάνο της ομάδας. Εδώ μπαίνει και το ερωτηματικό για τον Χρίστο Αλμπάνη, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Βλέπετε, στο μυαλό του Τσόρνιγκερ παίζει πολύ έντονα η επιλογή του Ελλαδίτη για την πλήρωση της θέσης του Ζράντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ