aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αγύριστα μυαλά

Αυτό που συνέβη με το που επιτεύχθηκε από τον Τσεπάκ το γκολ του ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο «Αλφαμέγα», δηλαδή τη ρήψη πλαστικών μπουκαλιών που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό παικτών, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν αγύριστα μυαλά. Να δεχθώ τα όσα ισχυρίζεται μερίδα οπαδών της ΑΕΛ ότι, οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν μπροστά από την εξέδρα τους και προκλήθηκαν. Καταδικαστέο. Ε, και, θα πρέπει να πέσουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, να τραυματιστούν παίκτες; Υπάρχει ο διαιτητής και θα κρίνει εάν η συμπεριφορά τους ήταν ανάρμοστη και να τους τιμωρήσει.

Όλα αυτά, ενώ έχει προηγηθεί τιμωρία της ομάδας τους προ ημερών και θα κληθεί να δώσει αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και άλλον ένα με κλεισμένο το πέταλο. Γιατί ντε και καλά θα πρέπει να επιβαρύνουν τη θέση του Σωματείου τους, να το στείλουν ξανά στον αθλητικό δικαστή και να ελλοχεύει ο κίνδυνος νέας τιμωρίας. Και τα πιο πάνω ισχύουν για τους οπαδούς όλων των ομάδων, γιατί τα βλέπουν συχνά σ’ όλα τα γήπεδα. Δυστυχώς, μια μικρή μερίδα οπαδών χαλάει τη γενική καλή εικόνα.

Εάν λειτουργεί σωστά η Κάρτα Φιλάθλου, που έχει αμφισβητηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό, λόγω κυρίως ότι τα συστήματα παρακολούθησης των Σταδίων υπολειτουργούν, θα έπρεπε ήδη αυτοί που έριξαν τα ποτήρια να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν όπως προνοείται. Όλοι αυτοί, που δεν μπορούν να συγκρατηθούν, θα πρέπει να μένουν στο σπίτι τους κι εκεί ας ρίχνουν ότι θέλουν και όπου θέλουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ