aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ξεκάθαροι για τον Ντανίλο, επανέρχονται για Ζαχαρίου

ΑΕΛ: Ξεκάθαροι για τον Ντανίλο, επανέρχονται για Ζαχαρίου

Καμιά ανησυχία δεν προκαλεί στην ΑΕΛ η κίνηση του Ντανίλο να προχωρήσει σε μονομερή τερματισμό συμβολαίου, επικαλούμενος οφειλές του λεμεσιανού σωματείου προς αυτόν. Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν πως ο παίκτης όχι μόνο έχει εξοφληθεί για την περσινή σεζόν, αλλά έλαβε και μέρος του μισθού από τον πρώτο φετινό μήνα του συμβολαίου του. Οπότε, όλα όσα ο Ντανίλο λέει δεν ευσταθούν, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, κατά ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι συμπληρωμένο, ωστόσο ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν επαναπαύεται. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ στοχεύει να αποκτήσει τον Παναγιώτη Ζαχαρίου που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Η πρώτη πρόταση ύψους 80.000 ευρώ απορρίφθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες όμως θέλουν την ΑΕΛ να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού στη λεμεσιανή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ άφησε στην άκρη τον εκνευρισμό που του προκάλεσε η απόφαση του Ντανίλο και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Στην Αυστρία χθες έπεσαν οι πρώτες εντολές, με το πλάνο του Βόσνιου κόουτς και των συνεργατών του να είναι διαφορετικό αφού η ομάδα ναι μεν τρέχει, αλλά στο μυαλό της προπονητικής ομάδας είναι και το μοντάρισμα.

Για αυτό και οι προπονήσεις χαλαρώνουν λίγο με στόχο ο Ντούσαν Κέρκεζ να ξεκινήσει να μοντάρει το σύνολο, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο σε όλους σχεδόν τους παίκτες. Ο Χάρης Φαλάς έχει ίσως και το πιο σημαντικό έργο αφού έχουν ενσωματωθεί άλλοι δυο παίκτες. Αναφερόμαστε στους Ριστέφσκι και Τσέποβιτς, οπότε πρέπει και αυτοί να έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες.

Αυτό που κάνει το έργο του Ντούσαν Κέρκεζ σαφώς πιο εύκολο είναι το γεγονός πως οι συνεργάτες του παραμένουν για τέταρτη διαδοχική χρονιά οι ίδιοι. Ξέρει καλά ο ένας τον άλλον και τον τρόπο που θα πρέπει να δουλέψουν. Παράλληλα ο κορμός των παικτών έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος, με αποτέλεσμα η φιλοσοφία του προπονητή να φτάνει πιο εύκολο και στους νέους παίκτες. Τα νέα αποκτήματα έχουν γίνει «ένα» με τους παλιούς παίκτες και στην ΑΕΛ θέλουν να πιστεύουν ότι η ομάδα στη νέα σεζόν θα εμφανιστεί πολύ πιο ποιοτική και απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ