aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Τροχιοδεικτικό για το μέλλον της

ΑΕΛ: Τροχιοδεικτικό για το μέλλον της

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και συνεχίζει με μια σειρά από ντέρμπι, το προσεχές ματς με την Ανόρθωση στο Τσίρειο κρίνεται ως ικανό να της δείξει πως θα οδηγηθεί στη σεζόν. Παίζει με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους βαθμούς και το αποτέλεσμά του, εάν είναι νικηφόρο φαντάζει ικανό να την σπρώξει, να της δώσει ώθηση. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, θα χάσει νέο έδαφος στην προσπάθειά της αρχικά να βρίσκεται στην εξάδα και κατ’ επέκταση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για καλή εμφάνιση και επιτυχία. Η αξιοποίηση της έδρας κρίνεται σημαντική στην προσπάθεια να βρεθεί η ΑΕΛ πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γιανέφσκι προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Φιλίποβιτς, Πάβλοβιτς και τον τιμωρημένο Σάντος. Οι Ντζάλμα, Μιραλάς και Τσέποβιτς ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Και στην αποστολή να βρεθούν οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές, δύσκολα θα βρίσκεται κάποιος στις αρχικές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ