aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Το... παίρνει αλλιώς ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το… παίρνει αλλιώς ο Κέρκεζ

Η ΑΕΛ έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από τους 18 βαθμούς που διεκδίκησε, έχει χάσει ήδη τους 7, την ίδια ώρα που ακολουθεί ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό. Η αναμέτρηση στο Τσίρειο με τον πολύ απαιτητικό στη φετινή σεζόν, Άρη, επιβάλλεται να προσεχθεί ιδιαιτέρως και ασφαλώς να κερδηθεί από την ομάδα του Ντούσα Κέρκεζ για να τον υποσκελίσει βαθμολογικά και να δει τη συνέχεια πιο αισιόδοξα.

Ο Βόσνιος προπονητής και οι παίκτες του έχουν κατανοήσει τη σημασία της επικείμενης αναμέτρησης και έχουν αντιληφτεί πως τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα και μόνο με συνεχόμενο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας ξέρει καλά πως θα πρέπει η ΑΕΛ να ανεβάσει την απόδοσή της για να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που είναι σαφώς ανταγωνιστικό στη φετινή περίοδο και παράλληλα έχει στόχο να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι αλλαγές ίσως να είναι αρκετές στην αναμέτρηση του Σαββάτου από τον Κέρκεζ. Αν και πρόκειται για κόουτς που δύσκολα διαφοροποιεί την τακτική και τον σχηματισμό, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα λάθη που επαναλαμβάνονται από την ομάδα έβαλαν τον τεχνικό της ΑΕΛ σε πολλές σκέψεις. Ίσως να επαναφέρει τον Ριστέφσκι , ίσως ο Νταβόρ να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Ριέρα, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ