aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα...

ΑΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρία ντέρμπι έδωσε έως τώρα η ΑΕΛ, όλα εκτός έδρας. Αρνητικός ο απολογισμός αφού μέτρησε ισάριθμες ήττες. Τα ντέρμπι, λοιπόν, αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της λεμεσιανής ομάδας στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Αυτό θα θελήσει να το αλλάξει άμεσα, από το προσεχές ντέρμπι που είναι με αντίπαλο την Ανόρθωση. Είναι το πρώτο στο Τσίρειο στάδιο, εκεί που η ΑΕΛ σε τέσσερις αγώνες μετρά το απόλυτο των βαθμών. Θα επιδιώξει, λοιπόν, να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί στην έδρα της, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη επιτυχία της απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο.

Με τη δύναμη της έδρας, η ομάδα του Κέρκεζ θα επιδιώξει να πετύχει μια «μεγάλη» νίκη, που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα. Μια τέτοια επιτυχία θα της επιτρέψει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή και να μειώσει τη διαφορά από την προσεχή αντίπαλό της στους δύο βαθμούς. Οι γαλαζοκίτρινοι, παρά τις τέσσερις σημαντικές απουσίες (Σάντος, Μπουνόζα, Μεντόγεβιτς, Γκαζαριάν), παρουσιάζονται αισιόδοξοι και κυρίως αποφασισμένοι να πετύχουν μια σημαντική νίκη. Υψηλό το εμπόδιο αλλά παίζοντας στην έδρα τους, το τρίποντο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Ο Κέρκεζ ετοιμάζει την ομάδα του, αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ