aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Επιστρέφει εκεί που χαμογέλασε

ΑΕΛ: Επιστρέφει εκεί που χαμογέλασε

Η μία και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα μακριά από το Τσίρειο, ήταν επί της ΠΑΕΕΚ (3-1). Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, την 1η Οκτωβρίου. Ακολούθως, έδωσε άλλα δύο ματς μακριά από το Τσίρειο, με Εθνικό και ΑΠΟΕΛ και είχε απολογισμό μιαν ισοπαλία και μια ήττα. Προηγουμένως, στην πρώτη έξοδό της, έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Στο στάδιο, λοιπόν, που η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη της, το Μακάρειο, θα βρεθεί την Κυριακή. Αυτή τη φορά αντίπαλός της θα είναι η Δόξα. Δύσκολη αποστολή, αλλά η ΑΕΛ δεν έχει επιλογή από το να ψάξει μόνο τη νίκη. Να ζευγαρώσει τις επιτυχίες μακριά από την έδρα της, ώστε να αρχίσει την αντεπίθεσή της.

Γιατί, σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό να μείνει ακόμη πιο μακριά από τις ομάδες που προπορεύονται και θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Είναι στα πόδια της να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, με «διπλό» την Κυριακή θα μπορέσει να αναπτερώσει και το ηθικό της ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ