aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δικαίωση «Σόφο», το παλεύει για φορ

ΑΕΛ: Δικαίωση «Σόφο», το παλεύει για φορ

Το τράβηξε μέχρι τέλους ο πρόεδρος της ΑΕΛ με τον Ντόσσα Ζούνιορ και δικαιώθηκε! Ο σύλλογος της Λεμεσού κέρδισε την έφεση που υπέβαλε στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΦΙΦΑ. Πλέον, ο Πορτογάλος καλείται να πληρώσει στην ΑΕΛ το ποσό των €170.000.

Η πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών της ΦΙΦΑ δικαίωνε τον Ζούνιορ (και καλούσε την ΑΕΛ να πληρώσει €250.000), ο οποίος τον Ιανουάριο του 2019 προσχώρησε μονομερώς σε τερματισμό του συμβολαίου του. Το CAS, λοιπόν, δικαίωσε την ΑΕΛ, η οποία όχι μόνο δεν θα πληρώσει το πιο πάνω ποσό, αλλά θα επωφεληθεί οικονομικά με €170.000.

Μετά τον Ντεβέστ, που ήρθε Κύπρο και πέρασε χθες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην ΑΕΛ το παλεύουν για επιθετικό. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες, με την προσπάθεια να επικεντρώνεται στη σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που θα έλθει και θα μπει άμεσα στην ομάδα. Να είναι σε θέση να κάνει και τη διαφορά. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα. Η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για ένα παιχνίδι, που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στην ΑΕΛ, δεν θα ισχύσει στο ματς της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας που είναι με την Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ