aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Η παρουσία των Μιραλάς και Μπεραχίνο θα κριθεί την τελευταία στιγμή

ΑΕΛ: Η παρουσία των Μιραλάς και Μπεραχίνο θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Κομβικής σημασίας κρίνεται για την ΑΕΛ το επερχόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», την Κυριακή. Το αποτέλεσμά του θα αυξήσει ή θα μειώσει αναλόγως τις πιθανότητες της λεμεσιανής ομάδας για παρουσία της στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Σε άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕΛ θα πάει με πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι Τσέποβιτς, Πάβλοβιτς, Φιλίποβιτς, Κατσανίκλιτς, Κάσα, Ανδρέου, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου, Φραντζής, Τσιμπόλα, Μακρής, Μουριέλ, Μεντόζα.

Την ίδια ώρα, αμφίβολη κρίνεται η παρουσία των Μιραλάς και Μπεραχίνο. Ο πρώτος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό. Μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης ακολουθεί ο δεύτερος, του οποίου επίσης η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Γιανέφσκι δουλεύει με όσους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους, προσδοκώντας ότι και αυτή τη φορά θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ