aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Φουλάρει για επιθετικό, ανοιχτή γραμμή με Μπεσεντίν και Ομπρεγκόν

ΑΕΛ: Φουλάρει για επιθετικό, ανοιχτή γραμμή με Μπεσεντίν και Ομπρεγκόν

Με την προσθήκη επιθετικού θα ολοκληρώσει η ΑΕΛ τις μετεγγραφικές κινήσεις της. Μετά τους Τσέρνιτς, Μπεντόζα και Ντεβέστ, που έφθασε χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο σύλλογος της Λεμεσού εντείνει τις τελευταίες ώρες την προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες φέρουν την ΑΕΛ να έχει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά δύο παικτών, του Αρτέμ Μπεσεντίν και του Χόρχε Ομπρεγκόν.

Ο πρώτος είναι 26χρονος Ουκρανός, που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου. Περίπτωση που χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της ουκρανικής ομάδας. Στην ΑΕΛ αγωνίζεται και ο Μπιλοβάρ, με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό. Δεν θεωρείται εύκολη περίπτωση ο Μπεσεντίν, αλλά γίνεται προσπάθεια από τον Σοφοκλέους να τον ντύσει στα γαλαζοκίτρινα.

Την ίδια ώρα, ψηλά στη λίστα των υποψήφιων για την επίθεση βρίσκεται και ο 25χρονος Κολομβιανός Χόρχε Ομπρεγκόν, που ανήκει στη Ριέκα Κροατίας. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού την προσεχή Τρίτη εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος.

Εξάλλου, ο Σεμαστιέν Ντεβέστ, που ανακοινώθηκε καταρχήν συμφωνία από την ΑΕΛ, έφθασε χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, με τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό να θεωρείται ικανός και έμπειρος, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί στη διάθεση του Γιανέφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ