aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞιούρουππας: «Πολύ δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ, με τέτοια Ομόνοια και Ανόρθωση»

Ξιούρουππας: «Πολύ δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ, με τέτοια Ομόνοια και Ανόρθωση»

Ο Πανίκος Ξιούρουππας μιλούσε αρκετή ώρα στον Active Radio (107.4 & 102.5) αναλύοντας αρκετά θέματα με τις αντιδράσεις της κοινωνίας μας εν μέσω πανδημίας με τον κορωνοϊό, ενώ εξέφρασε και κάποιες απόψεις για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και όχι μόνο (διαβάστε ΕΔΩ το κεντρικό απόσπασμα των δηλώσεών του).

Μεταξύ άλλων όμως, ο παλαίμαχος άσος, αναφέρθηκε και στο πόσο συναρπαστικό ήταν το πρωτάθλημα μας φέτος μέχρι τη στιγμή που αναστάληκε, λόγω της δυναμικής επιστροφής της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης σε ρόλο πρωταγωνιστή, δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν. Επίσης υποστήριξε πως με τη δυναμική που απέκτησαν Ομόνοια και Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα τις έφτανε διότι είναι πιο έμπειρες ομάδες συγκριτικά με Απόλλωνα και ΑΕΚ που πρωταγωνιστούσαν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έχουν και τον κόσμο δίπλα τους.

«Ποδοσφαιρικά, στα ευχάριστα συγκαταλέγω την παρουσία και την αγωνιστική άνοδο της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Δύο μεγάλα σωματεία που για χρόνια τώρα χάθηκαν και ξέρουμε πολύ καλά, ότι με μια δυνατή Ομόνοια και Ανόρθωση πόσο συναρπαστικό γίνεται το πρωτάθλημα. Μέχρι τέλους, όλοι θα διεκδικούσαν πρωτάθλημα και έξοδο την Ευρώπη. Η ομορφιά του ποδόσφαιρου και το θέαμα αυξάνεται με την δυνατή παρουσία τους. Η βαθμολογία των δύο γκρουπ χωρίστηκαν δίκαια με βάση την παρουσία ομάδων και είναι κρίμα που λόγω κορωνοϊού αναστάληκε», είπε αρχικά στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου.

«Αν συνεχιζόταν θα ήταν το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων πολλών χρόνων. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις την Ομόνοια και την Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ανατροπές 5-7 ή και περισσότερων βαθμών όταν κυνηγούσε Απόλλωνα και ΑΕΚ, επειδή αυτοί δεν έχουν εμπειρία μεγάλη από πρωταθλητισμό. Ομόνοια και Ανόρθωση γεμίζουν και τα γήπεδα και φέτος ο ΑΠΟΕΛ με την εικόνα που έβγαζε θα ήταν εξαιρετικό δύσκολο να τις φτάσει. Κάτι ανάλογο ίσως ισχύει και για τον Απόλλωνα που έχασε αρκετούς βαθμούς με τη φυγή του Σωφρόνη Αυγουστή, όσο διάστημα κράτησε μακριά από τον πάγκο. Έχει γεμάτο ρόστερ και εξαιρετική ομάδα ο Απόλλωνας, δεν θεωρώ αδύνατο να τα πήγαινε εξαιρετικά έως το τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ