aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒραβεία ΠΑΣΠ: Η στιγμή της… αποκάλυψης!

Βραβεία ΠΑΣΠ: Η στιγμή της… αποκάλυψης!

Η μεγάλη στιγμή για τους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου έφθασε! Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μετράει αντίστροφα για να… δώσει πάσα σε όσους έλαμψαν με την παρουσία τους στα κυπριακά γήπεδα της Α’ Κατηγορίας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σήμερα (21:00, Cablenet 1), θα πραγματοποιηθούν στο «Monte Caputo» τα «PASP Football Awards 2022-23».

Είναι η στιγμή που θα… παρελάσουν στη σκηνή τα αστέρια του κυπριακού ποδοσφαίρου και όσοι διακρίθηκαν. Τα φώτα θα πέσουν στον «The Best Player of the Season» και στην καλύτερη ενδεκάδα. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν αναδείχθηκε… από τους σταυρούς προτίμησης των ιδίων των ποδοσφαιριστών των ομάδων και του διεθνούς δείκτη αξιολόγησης InStat.

Για την καλύτερη ενδεκάδα, ψήφισαν μόνο οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι είχαν δικαίωμα να επιλέξουν μόνο συναδέλφους τους που αγωνίζονται σε αντίπαλες ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό θα ανακοινωθεί και η δεύτερη καλύτερη ενδεκάδα, όπως και ο κορυφαίος προπονητής σύμφωνα με την ψήφο των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ