aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ομάδες της Κύπρου διατηρούν τις κεραίες προς το μέρος του Μπεντινέλι, άραγε η Ανόρθωση;»

«Ομάδες της Κύπρου διατηρούν τις κεραίες προς το μέρος του Μπεντινέλι, άραγε η Ανόρθωση;»

Ξανά το όνομα του Τόμας Μπεντινέλι, του οποίου το συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης τελειώνει, εμπλέκει σε μετεγγραφικά σενάρια που αφορούν κυπριακές ομάδες, το δημοσίευμα του sdna.gr.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, στην Κύπρο ο Αργεντίνος έχει «fan club», ενώ κυπριακές ομάδες ποτέ δεν έπαψαν να διατηρούν τις κεραίες προς το μέρος του. Τίθεται μάλιστα το ερώτημα, αν άραγε μια από αυτές είναι η Ανόρθωση, η οποία είχε κάνει focus στον ποδοσφαιριστή στην μετεγγραφική περίοδο του περασμένου χειμώνα.

Το δημοσίευμα:

Όλα κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η θητεία του Τόμας Μπεντινέλι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά και δεν υπάρξει αυτό που λέμε η απόλυτη ανατροπή, κάπου εδώ λαμβάνει τέλος.

Έπειτα από μια τριετία (2017-20) με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην οποία το κοντέρ έγραψε 20 γκολ σε 82 παιχνίδια, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βαδίζει για μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Σε ποια ποδοσφαιρική πολιτεία θα τον στείλει αυτή;

Στην Κύπρο υπάρχει «fan club» και ομάδες στο νησί που ποτέ δεν έπαψαν να διατηρούν τις κεραίες προς το μέρος τους.

Να είναι άραγε μία από αυτές και η Ανόρθωση που την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα έκανε focus για λογαριασμό του; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά, για τον Μπεντινέλι κυκλοφορεί θετικό report και σε άλλες σουπερλιγκάτες…γειτονιές εκτός Ριζούπολης και η απόφαση που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής για την επόμενη φανέλα του, αν μη τι άλλο…σηκώνει ιδιαίτερη σκέψη και μελέτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ