aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣOι δέκα πιο διαβασμένες ειδήσεις του «Goal» το 2019

Oι δέκα πιο διαβασμένες ειδήσεις του «Goal» το 2019

Όπως και κάθε χρονιά έτσι και το 2019 στιγματίστηκε από διάφορα αθλητικά γεγονότα, με την επικαιρότητα να «τρέχει» καθημερινά και να ελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, το goal.com.cy κάνει μία αναδρομή στα δέκα πιο διαβασμένα θέματα, όπως τα ανέδειξαν οι αναγνώστες μας, μέσα από τις εκατοντάδες χιλιάδες page views κάθε μήνα. Αποκαλύψεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που «αγκαλιάστηκα» από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Μπορείτε να διαβάσετε τα δημοφιλέστερα θέματα πατώντας στο σχετικό link του τίτλου.

1. Ομόνοια: Τελειώνει ο Γιάννης Αναστασίου!

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για απόλυση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της Ομόνοιας τον Μάη του 2019, έσπασε τα… κοντέρ. Στο δημοσίευμα του goal.com.cy τονίστηκε πως ο αγώνας με την ΑΕΚ θα ήταν ο τελευταίος του Ελλαδίτη στον «πράσινο» πάγκο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες αργότερα.

  1. Αποκαλυπτικό: Επιστολή της Λιντς στην Κοπεγχάγη για μετεγγραφή Πιέρου!

Η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) αποκάλυψε την ομάδα που έχει στο μετεγγραφικό της «στόχαστρο» τον Πιέρο Σωτηρίου και η δημοσίευση της είδησης από το goal.com.cy κτύπησε «κόκκινο».

  1. Τίναξε ξανά την μπάνκα ο ΑΠΟΕΛ, τα συνολικά έσοδα

Δύο λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ το goal.com.cy δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ με τα εξασφαλισμένα έσοδα του ΑΠΟΕΛ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» τίναξαν την μπάνκα στον αέρα και το δημοσίευμα του goal.com.cy τα νούμερα των analytics.

  1. Ανόρθωση: Απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή €800.000!

Το «Goal» έφερε στην επιφάνεια τον οικονομικό έλεγχο που διέταξε η διοίκηση της Ανόρθωσης για τις οικονομικές ατασθαλίες κατά τη δεύτερη θητεία του Ανδρέα Παντελή. Η ιστοσελίδα μας σημείωνε πως τα αποτελέσματα του ελέγχου ανατέθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας και προετοίμαζε για τις εξελίξεις με την καταγγελία στην Αστυνομία.

  1. «Σωφρόνη, να κοιμηθείς», ο Απόλλων… επέστρεψε!

H αρθρογραφία στο goal.com.cy δεν σταματά ποτέ. Αμέσως μετά το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωνε ότι «δεν θα κοιμηθώ απόψε», στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση των «γαλάζιων» ήταν τέτοια, όμως, ο Κύπριος προπονητής είχε κάθε λόγο να κοιμηθεί ήρεμος για το μέλλον της ομάδας του. Και να, ο Απόλλων επέστρεψε για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

  1. Ομόνοια: €250.000 στον Έζρα και «τρελός» όρος για τα ματς του Σαββάτου!

Το «Goal» ανέδειξε άλλο ένα θέμα που αφορά τις ιδιαιτερότητες της μετεγγραφής του Χεν Έζρα στην Ομόνοια. Με βάση πληροφόρηση από το Ισραήλ και τον δημοσιογράφο Ραζ Ζέχαβι, παρουσιάστηκε το ποσό με το οποίο αμείβεται ετησίως από την Ομόνοια ο Χεν Έζρα, αλλά και ένας περίεργος όρος που ζήτησε ο παίκτης να μπει στο συμβόλαιό του. Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την επίσημη Ομόνοια, ο Έζρα ναι μεν έπαιξε αγώνες Σάββατα, όμως οι ιδιαιτερότητες και οι απαιτήσεις της θρησκείας του αποδεικνύονται καταλυτικές, ώστε να είναι με το ενάμιση πόδι στην πόρτα εξόδου.

  1. Τα δοκιμαστικά του Φορτούνη στον ΑΠΟΕΛ και το φλερτ με Αναστασίου

Το ότι ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού Πειραιώς πέρασε από δοκιμαστικά στον ΑΠΟΕΛ και απορρίφθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγοι το γνώριζαν. Δεν εξηγείται αλλιώς από το γεγονός ότι το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνεται στις πιο διαβασμένες ειδήσεις του 2019. Ο Τρικαλινός άσος σε ηλικία 18 ετών πέρασε από τον «Αρχάγγελο», ενώ το 2014 όταν αποφάσισε να αφήσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στην Ελλάδα ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου του έστρωσε χαλί για να πάει στον Παναθηναϊκό. Ο Φορτούνης, όμως, πήγε στην ομάδα της καρδιάς του και έγινε αρχηγός.

  1. Αποκαλυπτικό: Οι μισθοί όλων των ακριβοπληρωμένων της Πάφος FC

Η Πάφος FC έριξε μπόλικο χρήμα για να καταφέρει να μπει «σφήνα» στους μεγάλους του πρωταθλήματος. Μάταια, όμως, αφού είτε αρκετές από τις ηχηρές μετεγγραφές του Καλοκαιριού ήρθαν στην Κύπρο για διακοπές, είτε ατυχίες και άλλα δεδομένα δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε. Το goal.com.cy έκανε το… καθήκον του και παρουσίασε στους αναγνώστες του τα ποσά που δαπανήθηκαν από τη παφιακή ομάδα για τις μετεγγραφές πρωτοκλασάτων (βάση ονόματος) παικτών.

  1. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια (στο σκοράρισμα), αργεί να ξημερώσει!

Επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά πως οι ομάδες με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό δεν μπορεί πάντοτε να σαρώνουν, αφού ΑΠΟΕΛ, Πάφος, Νέα Σαλαμίνα και Ένωση δεν είναι στα καλά τους φέτος, ενώ σημαντικό έδαφος έχασε ο Απόλλωνας. Το αναλυτικό ρεπορτάζ του goal.com.cy το αποδεικνύει.

10. ΑΕΚ: Η πρωτιά του «πεναλτάκια» Τρισκόφσκι σε 74 πρωταθλήματα!

Τα πολλά κερδισμένα πέναλτι της ΑΕΚ και τα γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι από την άσπρη βούλα μας κίνησαν την περιέργεια και το goal.com.cy αναζήτησε εάν ο Σκοπιανός ήταν αρχές Νοεμβρίου ο πρώτος «πεναλτάκιας» σε όλη την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ανάμεσα σε 74 πρωταθλήματα στο link πιο πάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ