aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σωφρόνη, να κοιμηθείς», ο Απόλλων... επέστρεψε!

«Σωφρόνη, να κοιμηθείς», ο Απόλλων… επέστρεψε!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Απόλλων δεν πήρε το ζητούμενο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (1-1), αλλά στο Κολόσσι έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν πως έρχονται καλύτερες μέρες, καθώς η ομάδα τους θύμισε ξανά την ομάδα που πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα τις προηγούμενες σεζόν.

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καθ’ όλη την διάρκεια, δημιούργησαν φάσεις. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Σίγουρα έφυγαν χαρούμενοι αλλά σίγουρα δεν θα κοιμηθώ απόψε αφού πήραμε ένα βαθμό», δήλωσε ο Αυγουστή στον απόηχο της ισοπαλίας με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο.

Θα μου επιτρέψετε όμως να διαφωνήσω με τον Κύπριο τεχνικό του Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης  Αυγουστή έχει κάθε λόγο να κοιμηθεί ήρεμος απόψε το βράδυ, καθώς η ομάδα του έδειξε να επιστρέφει, ν’ αφήνει πίσω της την μίνι κρίση που πέρασε, και να έχει ξανά την… υπογραφή του!

Και εξηγούμε: Ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστώνεται πλήρως τη μετάλλαξη του Απόλλωνα. Ο καθοδηγητής των κυανόλευκων, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να αλλάξει άρδην την εικόνα και την ψυχολογία της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Οργή στον Απόλλωνα: «Δεν πάει άλλο, θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές»

Βγήκε μπροστά στις δύσκολες στιγμές, έβαλε… πλάτη σε όλα και προπάντων στήριξε απόλυτα και δημόσια τους ποδοσφαιριστές του. Τους έδωσε κίνητρα, τους εμπιστεύθηκε, τους ελευθέρωσε να παίξουν το παιχνίδι που λάτρεψαν οι φίλοι της ομάδας και αγάπησαν τις τελευταίες σεζόν στον Απόλλωνα. Αυτό το πιστώνεται ο Σωφρόνης, και γι’ αυτό έχει κάθε λόγο να κοιμηθεί απόψε το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Αυγουστή: «Σίγουρα δεν θα κοιμηθώ απόψε…»

Οι κυανόλευκοι, μπορεί να μην πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ (το είχαν μάλιστα πραγματική ανάγκη και βαθμολογικά), αλλά με την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν ξανά ότι ο… παλιός καλός Απόλλων του Σωφρόνη είναι εδώ και έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους με αξιώσεις τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο πέναλτι που ζήτησε ο Απόλλων στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Υ.Γ. Στην ομάδα της Λεμεσού έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του ντέρμπι. Ο Λούκας Σωτηρίου δύο φορές μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπές των Αγκίρε και Καρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ