aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΑποκαλυπτικό: Οι μισθοί όλων των ακριβοπληρωμένων της Πάφος FC

Αποκαλυπτικό: Οι μισθοί όλων των ακριβοπληρωμένων της Πάφος FC

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η Πάφος FC έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι μετεγγραφές των Σακό και Πάντσεον έγιναν με σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Πάφου, όμως την ίδια ώρα εκτίναξαν στα ύψη και το μισθολόγιο.

Ας δούμε λοιπόν το μισθολόγιο της παφιακής ομάδας. Για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Σακό, οι ιδιοκτήτες της Πάφος FC χρειάστηκε να δώσουν 40.000 ευρώ μισθό τον μήνα (400.000 ευρώ τον χρόνο) στον ποδοσφαιριστή. Τα ωφελήματα του Σακό δεν σταματούν όμως στον μισθό. Για να πειστεί ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έδωσε η παφιακή ομάδα του πληρώνουν και τη φοίτηση των παιδιών του σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά και ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, το οποίο επέλεξε ο ίδιος. Όλο αυτό το πακέτο είναι άλλες 10.000 ευρώ, επομένως ο Σακό θα στοιχίζει στην Πάφος FC μηνιαίως 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ρίχνει τα «τσιμέντα» και με Ντάνι Γουίλιαμς η Πάφος FC! (vid)

Ο Πάντσεον είναι η δεύτερη ακριβότερη μετεγγραφή της Πάφου το φετινό καλοκαίρι. Παίρνει 27.000 ευρώ μισθό τον μήνα, ενώ έχει και τα ίδια πλεονεκτήματα (φοίτηση παιδιών και αυτοκίνητο πολυτελείας) όπως και ο Σακό, κάτι που ανεβάζει το κόστος στις 38.000 ευρώ τον μήνα, αφού έχει τέσσερα παιδιά τα όποια θα φοιτήσουν σε ιδιωτικό σχολείο της πόλης.

Ο Βαρέλα έχει μισθό 7.000 ευρώ τον μήνα, ενώ ο μισθός του τερματοφύλακα Αρτούρ Ρούτκο ανέρχεται στις 8.000 ευρώ τον μήνα. Ο Φινλανδός, Πάουλους Άραγιουρι έχει μισθό 21.000 ευρώ. Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης και του αμερικανού ανασταλτικού μέσου, Ντάνι Γουίλιαμς, και εφόσον υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας θα έχει μηνιαίες απολαβές 35.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό των απολαβών του Σακό στην Πάφος FC

Πάμε τώρα και στους πιο… φτηνούς που ήταν στο ρόστερ και της περασμένης σεζόν. Έχουμε και λέμε, 22.000 ευρώ μηνιαίως οι Νέμετς και Λουλίνια, 21.000 ευρώ ο Ράσιτς, ενώ ο Μπεριγκόν αμείβεται με 15.000 το μήνα.

Το συνολικό μπάτζετ της Πάφου FC θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 5.000.000 ευρώ και όπως είναι λογικό οι Ρώσοι ιδιοκτήτες έχουν βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών με την είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ