aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Οι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας

Η 131η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου 2017, ενέκρινε «την δεύτερη φάση» των αλλαγών των Κανόνων του Παιχνιδιού για την περίοδο 2017/18. Με τις αλλαγές αυτές ολοκληρώθηκαν οι τροποποιήσεις των κανονισμών που άρχισαν από πέρσι.

Μια σημαντική αλλαγή που εισάχθηκε είναι η μεγαλύτερη ευελιξία που δόθηκε στις εθνικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου για να τροποποιούν μέρος των «οργανωτικών» τους Κανόνων προς όφελος του τοπικού ποδοσφαίρου. Οι Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου τώρα έχουν περισσότερες επιλογές για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στο οποίο είναι υπεύθυνες.

Η IFAB και η FIFA δεσμεύτηκαν επίσης να επικεντρώσουν την προσοχή τους στη βελτίωση της συμπεριφοράς των παικτών, συμπεριλαμβανομένου της ενίσχυσης του ρόλου του αρχηγού της ομάδας. Το έγγραφο αυτό συνοψίζει τις κυριότερες αλλαγές που θα επηρεάσουν τους παίκτες και τις φάσεις των αγώνων. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ