aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣO Σωφρόνης ξανά σε ειδική αποστολή

O Σωφρόνης ξανά σε ειδική αποστολή

Τη διαδρομή «Αρχάγγελος» – «Ηλίας Πούλλος» (με ενδιάμεσο σταθμό τα Πολεμίδια) έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή και γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία με θητεία σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια μέσα στην ίδια σεζόν! Ο Κύπριος τεχνικός αναλαμβάνει άλλη μία ειδική αποστολή. Για τέταρτη φορά προσλαμβάνεται από ομάδα του Βig-6 και καλείται να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά μεσούσης της σεζόν.

Στα 45 του χρόνια ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ήδη εργαστεί στον Απόλλωνα (δύο θητείες), την ΑΕΚ, τον ΑΠΟΕΛ και από χθες ντύθηκε στα πράσινα της Ομόνοιας. Βάλθηκε να ξεπεράσει ακόμα και τον «γυρολόγο» Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος πενηντάρισε για να συμπληρώσει καρέ παρουσίας στους πάγκους μεγάλων ομάδων του νησιού.

Ο Αυγουστή πάει στην Ομόνοια με συμβόλαιο τεσσάρων μηνών και μέσω της δουλειάς του θα επιδιώξει να παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα. Έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται ρόστερ που έφτιαξαν άλλοι, καθώς και δύσκολες καταστάσεις. Άλλωστε, ανέλαβε τον Απόλλωνα μετά την απόλυση του Βουκομάνοβιτς, την ΑΕΚ στα πρόθυρα κατρακύλας στο δεύτερο γκρουπ και τον ΑΠΟΕΛ μετά την τεσσάρα από την Πάφο στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος.

Μεγάλο στοίχημα για τον Αυγουστή, να οδηγήσει την Ομόνοια στην κατάκτηση του κυπέλλου. Αν το επιτύχει προφανώς θα ανανεώσει την παρουσία του στο Γέρι. Δύσκολο εγχείρημα; Ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο. Είπαμε, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών…

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ