aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ «εκτεθειμένος» Νέμετς «τούμπαρε» την ΑΕΚ!

Ο «εκτεθειμένος» Νέμετς «τούμπαρε» την ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Πάφος FC πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) σε ένα αγώνα με αρκετή ένταση. Σκόρερ ο Νέμετς (45′), ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ. Αρκετή ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, πολλές κίτρινες κάρτες, χαμένο πέναλτι από τον Λαρένα (65′) και αποβολή για τον Ζίβουλιτς (68′). Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ΑΕΚ έμεινε στην 4η θέση με 19 βαθμούς. «Ανάσα» για την Πάφο που έφθασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση.  Πολλά τα παράπονα από πλευράς ΑΕΚ, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές (Ζέλικο Κόπιτς και Αντόνι Ιραόλα).

Διαβάστε επίσης: Σπρωξίματα, καβγάδες και αποβολές προπονητών στην Πάφο

Ο «εκτεθειμένος» Νέμετς έδωσε το προβάδισμα

«Μοιρασμένο» ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μπορεί η ΑΕΚ να είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν έβρισκε εύκολα τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Ζοέλ Μολ. Ο αγώνας ήταν πλήρως ισορροπημένος και όλα έδειχναν οι ομάδες θα πήγαιναν στο ημίχρονο με το 0-0.

Μια φάση όμως έφτανε για την Πάφο για να καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ. Ο Ανγούλο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ράσιτς πήρε την κεφαλιά και με προβολή ο Νέμετς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί, καθώς ο Σλοβάκος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ματς για γερά νεύρα

Στην επανάληψη ο αγώνας είχε αρκετή ένταση, χαμένο πέναλτι, αρκετές κίτρινες και αποβολή για την Πάφο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο 65’ ο Γιάννου κέρδισε το πέναλτι ωστόσο, ο Λαρένα δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ.  Ο Ισπανός μέσος εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι και ο Μολ κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Στην συνέχεια ο αγώνας είχε αρκετά νεύρα με τον Ζίβουλιτς να αποβάλλεται, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη (68’) σε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές του Αντόνι Ιραόλα προσπάθησαν να ισοφαρήσουν, πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να απειλήσουν την άμυνα της Πάφου.

«Ροντέο» έγινε το παιχνίδι στο καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Αφορμή ήταν μια φάση στην οποία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν τήρησαν το fair play και δημιουργήθηκε «σύρραξη». Ο Μολ έσπρωξε τον Τομάς και ο Τιμόθεος Χριστοφή τιμώρησε τους δύο προπονητές.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Χολτ, Σιρόκ (82′ Φιλιώτης), Ζάντερ, Κουλς, Ανγούλο, Ζίβουλιτς, Φόλπρεχτ, Γιένσεν, Νέμετς, Ράσιτς (70′ Ντοβπνία).

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Γκονθάλεθ, Ιωάννου (71′ Γκαρσία), Τρουγιόλς, Ακοράν (60′ Τέτε), Χέφελ, Λαρένα (73′ Ρουσιάς), Τομάς, Τρισκόφσκι, Γιάννου.

Σκόρερ: 45′ Νέμετς

Κίτρινες: Ζίβουλιτς, Σιρόκ, Ράσιτς, Μολ / Χέφελ, Γκαρσία

Αποβολές: 68′ Ζίβουλιτς

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Το Live της αναμέτρησης:



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ