aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης για Μουρίγιο: «Είναι τεράστιο ψέμα»

Καραπατάκης για Μουρίγιο: «Είναι τεράστιο ψέμα»

Διαψεύδει τον Άντερ Μουρίγιο ο Άντρος Καραπατάκης. Μιλώντας σήμερα στην ιστοσελίδα LarnakaSports απάντησε για τις τοποθετήσεις του Βάσκου πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος ισχυρίστηκε σε ισπανικό Μέσο ότι ο Άντονι Ιραόλα είχε απολυθεί κατόπιν προεδρικής απόφασης.

«Είναι τεράστιο ψέμα. Ο πρόεδρος δεν νεκατώνεται στις αποφάσεις επιλογής προπονητών, παικτών ή απολύσεις προπονητών και αποχωρήσεις παικτών. Εγώ προσέλαβα τον Μουρίγιο, ο Μουρίγιο διαχειρίστηκε τα πάντα και επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος έδιωξα τον Μουρίγιο», τόνισε ο διοικητικής ηγέτης των κιτρινοπρασίνων.

Τι είχε δηλώσει στην Ισπανία ο Μουρίγιο: «Το στοίχημά μου για τον Ιραόλα ήταν ίσως επικίνδυνο γιατί δεν είχε εμπειρία. Τον γνωρίζω προσωπικά, ήξερα τον χαρακτήρα του και τις ιδέες του ως προπονητής, οπότε η απόφαση ήταν απλή. Εδώ άφησε μια πολύ καλή εντύπωση, ειδικά γιατί ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά του υπήρξε ένας από τους προπονητές που έδειξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, οι ομάδες του είναι πολύ αναγνωρίσιμες.

Εδώ (σ.σ.: στην ΑΕΚ) απολύθηκε με απόφαση του προέδρου, ήταν αρκετά γρήγορο, αλλά σίγουρα τον βοήθησε να μάθει. Διαβάζει πολύ το παιχνίδι. Η πρόοδος του φαίνεται, η εξέλιξή του τον οδήγησε στην πρώτη κατηγορία και όλα δείχνουν ότι μια μέρα θα προπονήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εξαρτάται από αυτόν. Ίσως προπονήσει κάποια άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας για ένα χρόνο και μετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ