aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ… μεγάλη στιγμή του Κουτσοκούμνη και το τέλος εποχής για Λευκαρίτη

Η… μεγάλη στιγμή του Κουτσοκούμνη και το τέλος εποχής για Λευκαρίτη

Πραγματοποιείται σήμερα στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το ετήσιο Κογκρέσο της UEFA. Την ΚΟΠ θα εκπροσωπήσει στο Κογκρέσο, ο πρόεδρός της Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Κούμας και ο γενικός γραμματέας Φοίβος Βάκη.

Πρόκειται για ένα Κογκρέσο με ιδιαίτερη σημασία για το κυπριακό ποδόσφαιρο, για δύο λόγους. Στο Κογκρέσο θα επικυρωθεί η εκλογή των τεσσάρων εκπροσώπων της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA. Μεταξύ αυτών είναι και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος πλέον θα συμμετάσχει στο ανώτατο σώμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα το Κογκρέσο στο Ελσίνκι σηματοδοτεί το τέλος εποχής από τα διοικητικά της UEFA. για τον επίτιμο πρόεδρο της ΚΟΠ Μάριο Λευκαρίτη. Δεν έχει υποβάλει υποψηφιότητα για επανεκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, ο Μάριος Λευκαρίτης κι έτσι μετά από 21 χρόνια ενεργούς προσφοράς, αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο Μάριος Λευκαρίτης είχε εκλεγεί για πρώτη φορά στην UEFA το 1996. Από τότε, εκλέχθηκε στο ανώτατο σώμα της UEFA άλλες τέσσερις φορές, το 2000, το 2004, το 2009 και το 2013, φτάνοντας μέχρι τη θέση του αντιπροέδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ