aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ άπιαστη γκολάρα και η αυστηρότητα του Σωτηρίου!

Η άπιαστη γκολάρα και η αυστηρότητα του Σωτηρίου!

Η ΑΕΚ πέτυχε στην έδρα της σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ, κερδίζοντας με 1-0. Για να συμβεί όμως, αυτό, χρειάστηκε ένας MVP, κάποιες καθοριστικές φάσεις, ενώ στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, θα διαβάσετε και για την απόδοση του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου.

Το πρόσωπο (Λαρένα): Ο Χόρχε Λαρένα πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όμως είχε και πολύ καλή απόδοση. Ο Ισπανός έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε ο Βοζίνια να αποκρούσει. Ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΚ αφιέρωσε το τέρμα του σε έναν πολύ καλό του φίλο, όπως είπε, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

Η φάση: Το φάουλ που εκτελέστηκε στο 41’ από τον Λαρένα έκρινε και την τύχη του αγώνα. Η ΑΕΚ αξιοποίησε την υπεροχή της στο διάστημα που ήταν καλύτερη, πήγε στο ημίχρονο με γκολ και στην επανάληψη με σοφή τακτική άρπαξε το πολύτιμο τρίποντο.

Το σφύριγμα: Από αυστηρή έως λανθασμένη η αποβολή του Ρεζέντε. Ο Λούκας Σωτηρίου εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του, σε μια φάση, στην οποία είχε προηγηθεί φάουλ από τον Μοϊσόφ. Γενικά ο διαιτητής έπαιξε με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και με τις αποφάσεις του, τους εκνεύρισε. Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 11’, όμως όπως φάνηκε ο Τρισκόφσκι έπεσε εύκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ