aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕγγλέζου: «Οι απειλές από τον στρατό και οι φωνές του Χιμένεθ»

Εγγλέζου: «Οι απειλές από τον στρατό και οι φωνές του Χιμένεθ»

Ο Νικόλας Εγγλέζου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή PASP Extra Time. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την ΑΕΚ Αθηνών και τις εμπειρίες του με τον Μανόλο Χιμένεθ. Επιπρόσθετα, ανέφερε τις απειλές που δεχόταν από τον στρατό.

Διαβάστε επίσης: Γιάγκου: «Δέχθηκε καλύτερη οικονομική πρόταση από την Ομόνοια»

Αναλυτικά: «Υπήρχε ένα τουρνουά στη Λεμεσό στο οποίο υπήρχε ένας μάνατζερ από την Ελλάδα μαζί με τον Τόνι Σαβέσκι. Μου πρότειναν να πάω στην ΑΕΚ Αθηνών για να δοκιμαστώ δεν το σκέφτηκα καθόλου, πήγα και εκεί ήρθε η πρόταση να υπογράψω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο πρόπαππους μου από μικρός που θυμούμαι η ΑΕΚ ήταν η ζωή του. Την βάρκα και τον σκύλο του τους έλεγαν ΑΕΚ, ήταν η αγάπη όλων μας στην οικογένεια».

Διαβάστε επίσης: O χειρότερος Κατσαράβα στην ιστορία

Ο Νικόλας Εγγλέζου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό σε μια προπόνηση με τον τότε προπονητή του στην ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ: «Σταμάτησε μια προπόνηση και άρχισε και φωνάζει “εσύ θα παίξεις στα μπακ γιατί είσαι ο μόνος που μπορείς να βγάλεις σέντρες!”»

Στην συνέχεια πρόσθεσε για τις απειλές που δέχθηκε από τον στρατό και το άδοξο τέλος του από την ΑΕΚ: «Υπέγραψα για δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Πήρα ένα χρόνο αναστολή αλλά δεν μου έδιναν άλλο ένα, ήταν ο καιρός που έλεγαν ότι θα γίνουν τα πράγματα αυστηρά. Με απειλούσαν από τον στρατό ότι θα βγαίνω λιποτάκτης και δεν το καταλάμβαναν ότι είναι το μέλλον μου στην ΑΕΚ, επέμεναν ότι δεν θα με άφηναν να παίζω στην Εθνική Κύπρου».

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ