aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO χειρότερος Κατσαράβα στην ιστορία

O χειρότερος Κατσαράβα στην ιστορία

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το μεγαλύτερο σερί «αφλογιστίας» στην ποδοσφαιρική του καριέρα διανύει ο Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι οικονομικής υπέρβασης από τη διοίκησης της Ανόρθωσης, καθώς είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές με ετήσιες απολαβές πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ.

Οι εμφανίσεις του πανύψηλου φορ σε Εθνικός Άχνας και Κορόνα Κιέλτσε μαρτυρούσαν ότι η «Κυρία» πρόσθετε στη «μηχανή» της μία αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης και έναν άξιο συμπαραστάτη του Μίχαλ Ντουρίς. Όμως, στην αρχή της σεζόν επιβεβαιώθηκε το ρητό πως η θεωρεία απέχει πολύ από την πράξη, τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο. Ο 24χρονος φορ αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια της Ανόρθωσης, εννέα στο πρωτάθλημα και ένα στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Κατέγραψε 339’ χωρίς να καταφέρει να… ματώσει τα αντίπαλα δίκτυα. Ουδέποτε στο παρελθόν ο ύψους 1.98μ. επιθετικός δεν είχε περάσει τόσο μεγάλη περίοδο αγωνιστικής κάμψης.

Διαβάστε επίσης: Ντουρίς στo «Goal»: «Δεν είμαι ακραίος, είμαι στράικερ»!

Οι μεγαλύτερες «αφλογιστίες» του Κατσαράβα καταγράφηκαν πέρυσι, όταν αγωνιζόμενος στην Πολωνία με τη φανέλα της Κορόνα είχε μείνει «άσφαιρος» για πέντε αγωνιστικές (από την 16η έως την 20η), ενώ στο μεσοδιάστημα δεν βρήκε στόχο ούτε σε παιχνίδι κυπέλλου. Επίσης, ο Γεωργιανός δεν σκόραρε στα τελευταία έξι παιχνίδια του πολωνικού πρωταθλήματος, στα οποία πήρε χρόνο συμμετοχής, με το αρνητικό σερί του να αυξάνεται στους εφτά αγώνες καθώς δεν είχε βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίκτυα και στον αγώνα κυπέλλου με την Άρκα Γκντίνια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Ανόρθωση: Σαν δυο σταγόνες βροχής, ετοιμάζονται για την «καταιγίδα»

Τη σεζόν 2016/17 ξεκίνησε «μουδιασμένα» τη θητεία του στον Εθνικό. Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του με την ομάδα της Άχνας δεν σκόραρε, αλλά όταν το έπραξε με εμφαντικό τρόπο (πέτυχε τέσσερα τέρματα) κόντρα στην Καρμιώτισσα πήρε μπρος και ήταν ασταμάτητος με το κοντέρ να γράφει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 16 τέρματα.

Ο Κατσαράβα συμπλήρωσε απαγορευμένα αριθμό καρτών και θα χάσει το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την Ομόνοια, επομένως θα πρέπει να περιμένει έως στις 2 Δεκεμβρίου και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή για να βάλει τέλος στην «κατάρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ