aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔίκτυα στην Ιορδανία κι από άλλες κυπριακές ομάδες

Δίκτυα στην Ιορδανία κι από άλλες κυπριακές ομάδες

Το Kαλοκαίρι (όπως κάθε χρόνο) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η μετεγγραφική περίδος με τις κυπριακές ομάδες να… ψάχνονται σε αρκετές αγορές για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Μια από αυτές τις αγορές αναμένεται να είναι η ιορδανική και ο λόγος είναι η παρουσία του Αλ Τάαμαρι στο νησί μας.

Ο άγνωστος μέχρι πριν μερικούς μήνες 21χρόνος εξτρέμ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και τράβηξε δικαιωματικά όλα τα βλέμματα επάνω του. Οι γαλαζοκίτρινοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς πέραν των αγωνιστικών επιδόσεων του Τάαμαρι, πολύ πιθανόν να βάλουν στο ταμείο εκατομμύρια ευρώ από ενδεχόμενη πώλησή του.

Στον Αρχάγγελο δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ψάχνουν να βρουν ήδη τους «επόμενους» Αλ Τάαμαρι. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται σε επικοινωνία με ομάδες της Ιορδανίας βολιδοσκοπώντας ποδοσφαιριστές, με τελευταίο παράδειγμα τον Ομάρ Χάνι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους γαλαζοκίτρινους (διαβάστε ΕΔΩ).

Παρ’ όλα αυτά το παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες της πρώτης εξάδας. Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αρκετές κυπριακές ομάδες έριξαν ήδη τα δίκτυα τους στην ιορδανική αγορά, συναντήθηκαν με μάνατζερ και αξιολογούν Ιορδανούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πόσα δίνει για τον Χάνι και πόσα ζητούν οι Ιορδανοί

Βέβαια, τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, αλλά είναι αλήθεια πως η ιορδανική αγορά ανοίγεται στην Κύπρο για τα καλά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ