aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυμφώνησε με Χάνι ο ΑΠΟΕΛ για πολυετές συμβόλαιο

Συμφώνησε με Χάνι ο ΑΠΟΕΛ για πολυετές συμβόλαιο

Τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Αλ Φαΐσαλί περιμένει ο Ομάρ Χάνι. Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός όχι μόνο εκδήλωσε την επιθυμία να πάρει μετεγγραφή στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά έχει συμφωνήσει με τους γαλαζοκίτρινους τόσο για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας όσο και για τις απολαβές που θα έχει σε περίπτωση που μετακομίσει στον «Αρχάγγελο».

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Μούσα Αλ Τάαμαρι για τον ΑΠΟΕΛ και τη ζωή στη Λευκωσία και μετέφερε στην Αλ Φαϊσαλί την επιθυμία του ν’ ακολουθήσει τα… χνάρια του συμπατριώτη του άσου.

ΑΠΟΕΛ και Αλ Φαϊσαλί έχουν ανοίξει εδώ και καιρό δίαυλο επικοινωνίας και μάλιστα ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης ήταν έτοιμος να ταξιδέψει προ ημερών στο Αμμάν για να κλείσει την συμφωνία. Οι Ιορδανοί αξίωσαν περισσότερα χρήματα και το ταξίδι του διοικητικού ηγέτη στη γειτονική χώρα αναβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πόσα δίνει για τον Χάνι και πόσα ζητούν οι Ιορδανοί

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας οι δύο ομάδες συζητούσαν για ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ με τους Ιορδανούς να ανεβάζουν την τιμή πώλησής του Χάνι στο μισό εκατομμύριο, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του ΑΠΟΕΛ. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και εκτιμάται πως το deal θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικά στο «Goal» o Γκιγκίεβιτς: «Ίδιος με τον Τάαμαρι ο Χάνι!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ