aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧάλασαν ήδη οι σχέσεις ανάμεσα σε κάποιους παίκτες και ομάδες

Χάλασαν ήδη οι σχέσεις ανάμεσα σε κάποιους παίκτες και ομάδες

Όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού που έφερε την αναστολή του πρωταθλήματος με την πιθανότητα να διακοπεί, επίφερε και άλλα προβλήματα τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και προσπαθούν οι διοικήσεις να τα κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και να μην διαρρεύσουν. Πολιτική την οποία ακολουθούν από πάντα βέβαια, θέλοντας να κρύψουν προβλήματα κάτω από το χαλί.

Όπως ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, χάλαστηκαν οι σχέσεις κάποιων παικτών με τη διοίκηση σε μερικούς συλλόγους, λόγω οικονομικού, αφού ομάδες έφθασαν σε σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τους παίκτες τους, ασχέτως αν θα αξιοποιήσουν κάποια στιγμή το σχέδιο της Κυβέρνησης με το 60%-40%, ή όχι.

Αυτό βέβαια, προστέθηκε στο γεγονός πως δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι… κατέβασαν τα μούτρα τους όταν τους απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους προτού καν κλείσουν τα αεροδρόμια. Από τότε είναι που ράγισε το γυαλί και μερικές ομάδες θα κινδυνέψουν να χάσουν παίκτες οι οποίοι παρόλο που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν θα στήσουν πόδι για πολλά ζητήματα το Καλοκαίρι. Ζητήματα που δεν τα χωράει ο νους.

Ξέχωρα από αυτά, κάποιοι απείλησαν με πλήρη αδιαφορία στο γήπεδο εάν και εφόσον αποφασιστεί να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε συγκεκριμένα κάποιες πληροφορίες, όμως για ευνόητους λόγους δεν θα διαρρεύσουν ονόματα και καταστάσεις. Δεν φτάνει που τα γραφεία Τύπου έφτασαν στο σημείο να γυρνάνε την πλάτη στους αθλητικούς συντάκτες εν μέσω πανδημίας που μας έφερε αντίπαλους με θαλασσοταραχές του ρεπορτάζ, ας μην δυσκολεύουμε περισσότερο τη ζωή μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ