aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧαμπουλλάς: «Aς κάνουμε 56 τις ομάδες. Λάθος να πάει η Ομόνοια και Τσάμπιονς Λιγκ»

Χαμπουλλάς: «Aς κάνουμε 56 τις ομάδες. Λάθος να πάει η Ομόνοια και Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» και στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε έντονα την θέση της προσφυγικής ομάδας η οποία τάσσεται ενάντια στην αύξηση ομάδων.

Τι δήλωσε ο κύριος Χαμπουλλάς: «Αν διακοπεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Το πολύ να μην υπάρξει υποβιβασμός, εμείς εκφράσαμε τη θέση μας, αλλά ακούσαμε και το κάποιους που ζήτησαν 16 ομάδες για να ανέβουν κι αυτές που διεκδικούσαν άνοδο. Φαντάζομαι το ακούσατε και αυτό; Που το ακούσατε αλλού αυτό στην Ευρώπη; Να τις κάνουμε 56 αν θέλουν κάποιοι. Να μην ισχύσει υποβιβασμός ούτε άνοδος».

Διαβάστε επίσης:
Χαμπουλλάς: «Θα γελά μαζί μας και το τελευταίο παρδαλό κατσίκι στην Κύπρο»

«Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η βαθμολογία την ώρα της διακοπής. Είναι εκεί και υπάρχει το θέμα της ισοβαθμίας της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Θα πρέπει να ρυθμιστεί με βάση το καταστατικό. Η θέση ότι η Ομόνοια λόγω των παιχνιδιών με εμάς πάει Τσάμπιονς Λιγκ είναι λάθος. Δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτό το θέμα. Σε περίπτωση που κάποιοι καταφέρουν να το διακόψουν, το θέμα αυτό δεν θα κλείσει όπως κάποιοι το φαντάζονται. Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Να βρεθεί μια λύση και με βάση τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, περισσότερες νίκες και καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος μετράνε τα μεταξύ μας ματς», πρόσθεσε σχετικά με τις δικές του απόψεις και της ομάδας του όσον αφορά στον πρωταθλητή και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η ΟΥΕΦΑ δίνει και άλλες προτάσεις για να βρούμε κατάληξη. Περιμένω την αντίδραση της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση με τη Κυβέρνηση. Όλοι στην Ανόρθωση αντιλαμβάνονται τα δεδομένα και δηλώνουν έτοιμοι να λειτουργήσουμε όλοι με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου. Δεν έχουμε σκοπό να αδικήσουμε κανέναν. Ελπίζω την υστάτη να επικρατήσει η λογική και το δίκαιο», είπε ακολούθως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ