aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνόρθωση: Δεν ασπάζονται όλοι τις θέσεις του Χαμπουλλά

Ανόρθωση: Δεν ασπάζονται όλοι τις θέσεις του Χαμπουλλά

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

H τηλεδιάσκεψη των «6» δεν έφερε κάτι καινούργιο κι έτσι τα σύννεφα αβεβαιότητας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος αυξάνονται και πληθύνονται. Η Ανόρθωση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Εταιρείας, Ευγένιο Χαμπουλλά, ο οποίος επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του, ότι δηλαδή οι συνθήκες από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού το επιτρέπουν, έτσι ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί, με πρώτιστο μέλημα την εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων κατέθεσε ως επιχειρήματα τα νέα δεδομένα και τη διαδρομή επανεκκίνησης που ακολουθούν οι πλείστες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι με τη χαλάρωση των μέτρων, οι παίκτες των ομάδων μας θα μπορούσαν σήμερα να προπονούνται ανά γκρουπ των 3-4 ατόμων, όπως ισχύει άλλα αθλήματα και άλλους τομείς της ζωής. Τις θέσεις Χαμπουλλά, δεν ασπάζεται η πλειονότητα των προέδρων των ομάδων του πρώτου γκρουπ κι έτσι καταγράφηκε άλλη μία… διαφωνία. Η διοίκηση της «Κυρίας» δεν έλαβε ούτε χθες απάντηση στα ερωτήματα που υπέβαλε στο Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση με την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Κατά τα άλλα, ο εκ των γυμναστών της ομάδας, Λάμπρος Ιωάννου, σε χθεσινές του δηλώσεις («Σπορ FM»), ανέφερε πως οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, ενώ είπε πως δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας η ζέστη και η υγρασία για τους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς έτσι κι αλλιώς αυτή την περίοδο διεξάγονται ευρωπαϊκοί αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ