aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑφού είναι οφσάιντ ρε άνθρωπέ μου!

Αφού είναι οφσάιντ ρε άνθρωπέ μου!

Κάποιοι στο κυπριακό ποδόσφαιρο προσπαθούν να αναγάγουν σε… επιστήμη τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Γι’ αυτό και κάθε βδομάδα, φωνάζουν, γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται. Κάθε βδομάδα, κάθε βδομάδα, κάθε βδομάδα! Λάθη γίνονται σίγουρα. Ούτε κι οι διαιτητές μας έχουν φτάσει στο επίπεδο να περνούν απαρατήρητοι.

Αυτό που συμβαίνει, όμως, με ορισμένους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Και δυστυχώς σ’ όλο αυτό «πανηγύρι» συμμετέχουν άνθρωποι με παραστάσεις από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί και να αποτελούν παράδειγμα για τους υπόλοιπους! Όπως ο Χένινγκ Μπεργκ για παράδειγμα.

Ο Νορβηγός σου δίνει την εντύπωση ότι ζει στην Κύπρο πενήντα χρόνια. Επενδύει στη φιλοσοφία της διαμαρτυρίας και στην γκρίνια κι είναι περισσότερο… Κύπριος από τους πιο γκρινιάρηδες Κύπριους.

Θέλετε παραδείγματα; Στο Πάφος FC – Ολυμπιακός, η ομάδα του σκοράρει ενώ παίκτης του είναι σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ, αλλά ο Νορβηγός δηλώνει: «Δεν καταλαβαίνω την εξήγηση, για ποιο λόγο το ακύρωσε». Αφού είναι οφσάιντ ρε άνθρωπέ μου! Στο Καρμιώτισσα – Πάφος FC το VAR ακυρώνει το γκολ του Τάνκοβιτς επειδή προηγήθηκε οφσάιντ, αλλά ο Μπεργκ το βιολί του: «Μπορούν να τραβήξουν όσες γραμμές θέλουν, το γκολ ήταν καθαρό»! Η διαμαρτυρία είναι ανθρώπινη. Όταν γίνεται κατ’ επανάληψη και χωρίς σεβασμό είναι τουλάχιστον ενοχλητική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ