aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον Ντάρμπισαϊρ ενόψει πρεμιέρας

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον Ντάρμπισαϊρ ενόψει πρεμιέρας

Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος αποχώρησε στο 40’ του ψεσινού φιλικού 3-3 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα. Αυτό θα γίνει αφού γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας (MRI). Εκείνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι, ακόμα και αν αποφύγει τα χειρότερα, δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της ερχόμενης Παρασκευής με τη Δόξα στο ΑΕΚ Αρένα.

Από τη στιγμή που πρόκειται για τραυματισμό στο γόνατο, θεωρείται δύσκολο να τον ξεπεράσει και να είναι πανέτοιμος σε διάστημα μίας εβδομάδας. Πιο ασφαλή συμπεράσματα, όμως, είπαμε, θα μπορούν να εξαχθούν αφού γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η ατυχής εξέλιξη για τον Άγγλο επιθετικό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην ψεσινή πρώτη παρουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι στα φιλικά της ΑΕΚ, που συνδυάστηκε με δύο γκολ. Ο Σκοπιανός είχε θετική εμφάνιση και από τη στιγμή που έμεινε στο γήπεδο για 80 λεπτά δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο ενόψει της 1ης αγωνιστικής με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Επίσης, απέναντι στον Ολυμπιακό σκόραρε και ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ Χοσέ Ρόμο, στέλνοντας με τη σειρά του μηνύματα στον Νταβίδ Καταλά.

Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός τεχνικός προπόνησε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές του, τους έδωσε ρεπό για την Κυριακή και από Δευτέρας αρχίζει η προετοιμασία για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν 2021-22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ