aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Είναι στα χάι της, στα σύννεφα πετά

ΑΕΚ: Είναι στα χάι της, στα σύννεφα πετά

Ακόμη και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος δεν κουράζεται να λέει πως όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά, χαρακτήρισε κρίσιμο το επερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μπροστά στους κιτρινοπράσινους ξεδιπλώνεται η μεγάλη ευκαιρία για να μπουν πιο δυνατά από ποτέ στο κόλπο του τίτλου, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο.

Ένα τέτοιο παιχνίδι έρχεται στην καλύτερη φάση των Λαρνακέων, δίχως φυσικά να παραγνωρίζεται η δυναμική του προσεχούς αντίπαλου. Δώδεκα αγωνιστικές αήττητοι, με πέντε συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και με εμφανίσεις που πείθουν και τους πιο άπιστους.

Προψές το στενό 2-1 εις βάρος της Ομόνοιας αδικεί την ΑΕΚ βάσει απόδοσης των δύο ομάδων. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3’, αντέδρασε, έπαιξε τους πράσινους σαν τη γάτα με το ποντίκι σε όλο το ματς και πέτυχε την ανατροπή. Ό,τι καλύτερο για ψυχολογική τόνωση πριν από τον ΑΠΟΕΛ. Για το παιχνίδι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ