aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣAEK: Δεν έχει ανάγκη να ξεπουλήσει

AEK: Δεν έχει ανάγκη να ξεπουλήσει

Το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων για τους Φαράζ και Μάμα είναι το ένα. Το άλλο και σημαντικό, είναι να έρθουν ενώπιον της ΑΕΚ επίσημες προτάσεις. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπόταν και οι Λαρνακείς το θεωρούν αχρείαστο να σχολιάζουν το οτιδήποτε.

Αυτό που έκαναν ξεκάθαρο, θέλοντας να στείλουν και το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι, η ΑΕΚ δεν έχει την ανάγκη να ξεπουλήσει κανένα ποδοσφαιριστή της. Θα πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως οικονομικά, όπως έγινε με τους Ολατούντζι και Άλτμαν και τότε θα ανάψει το πράσινο φως για παραχώρηση ποδοσφαιριστή της. Στην ομάδα της Λάρνακας θα ασχοληθούν με το θέμα μόνο όταν προκύψει επίσημη πρόταση. Στο ενδεχόμενο παραχώρησης των πιο πάνω ποδοσφαιριστών, τότε και μόνο ο Ρόκα θα σκεφτεί να καλύψει τις θέσεις που αγωνίζονται.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, μετά τις τρεις προσθήκες μεσοαμυντικά, των Φακούντο Σάντσες (δεξί μπακ), Βαλεντίν Ρομπέρζ (κεντρικός αμυντικός) και Φάνος Κατελάρης (κεντρικός αμυντικός / ανασταλτικός μέσος), κινείται κυρίως για προσθήκες μεσοεπιθετικά. Εντόπισε κάποιες καλές επιλογές και καταβάλλει προσπάθεια για να αποσπάσει την υπογραφή των εκλεκτών. Θα είναι ευχής έργο να κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ εγκαίρως, ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να παρουσιαστεί γεμάτη και έτοιμη στις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Όσο για την κλήρωση, ο Κυριάκος Δημητρίου κληθείς να σχολιάσει τον αντίπαλο της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, είπε: «Όταν θα παίξουμε, η Τορπέντο θα έχει καμιά 15αριά παιχνίδια στα πόδια της. Το ζητούμενο είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε προχθές η τελετή εγκαινίων των γηπέδων Grassroots στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας «Νικόλας Θεοδότου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ