aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπαφές της Γιουβέντους με Μπεράρντι, του πρότεινε τριετές συμβόλαιο

Επαφές της Γιουβέντους με Μπεράρντι, του πρότεινε τριετές συμβόλαιο

Ρεπορτάζ στην Ιταλία καταγράφει την πρόθεση της Γιουβέντους να αποκτήσει τον Ντομένικο ,Μπεράρντι, στον οποίο έχει ήδη προτείνει τριετές συμβόλαιο μάλιστα, από την υποβιβασμένη Σασουόλο.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος δεδομένα θα αποχωρήσει από τη Σασουόλο μετά τον υποβιβασμό της από τη Serie A, φέρεται να είναι η Γιουβέντους. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό (23/05) δημοσίευμά της η -πάντοτε έγκυρη σε θέματα που αφορούν στην «γηραιά κυρία»- «Tuttosport».

Με το ρεπορτάζ της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας να επισημαίνει παράλληλα ότι έχει υπάρξει ήδη επαφή, στην οποία άνθρωπος της Γιουβέντους έχει προτείνει στον 29χρονο εξτρέμ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο Μπεράρντι ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Σασουόλο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο διαθέτει το δικαίωμα να αποχωρήσει με ένα ποσό της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση υποβιβασμού του συλλόγου από την Εμίλια-Ρομάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής Ιταλός άσος υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στο δεξί πόδι και ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να χάσει το Euro 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ