aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το «μπαλάκι» στον Βάργκας!

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ρόναλντ Βάργκας είναι από τα πρώτα της ατζέντας της ΑΕΚ για την ερχόμενη εβδομάδα. Σαφώς και δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση της παραμονής του Βενεζουελάνου άσου είναι κάτι που απασχολεί ουσιαστικά από την περασμένη εβδομάδα.

Οπως είχαμε αναφέρει, η Ενωση είχε καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον εν λόγω μέσο για νέο διετές συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές συγκριτικά με αυτές που έχει στο τρέχον και αναμένει απάντησή του. Η σφήνα του Παναθηναϊκού, που χτύπησε την πόρτα του Βάργκας, αλλά και οι υπόλοιποι μνηστήρες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο.

Στην ΑΕΚ κρίνουν πως η αρχική τους πρόταση είναι αρκετά καλή και περιμένουν την απόφασή του. Αυτή θα εξαρτηθεί από το πώς νιώθει ο ποδοσφαιριστής, διότι δεδομένα δεν… πανηγύριζε με τον ως τώρα χρόνο συμμετοχής του, ο οποίος όμως οφείλεται και στον τραυματισμό του αλλά και στο ντεφορμάρισμά του. Μην ξεχνάμε πως βρήκε τον εαυτό του το τελευταίο τρίμηνο και θύμισε σε όλους τον κανονικό Βάργκας, που άπαντες θαύμασαν την περασμένη αγωνιστική σεζόν, όταν και ήταν πρώτος σκόρερ και με δικά του γκολ κρίθηκαν τα εντός έδρας ντέρμπι υπέρ της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ