aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤράβηξε μαζί του την Κηφισιά στη Β' κατηγορία ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Τράβηξε μαζί του την Κηφισιά στη Β’ κατηγορία ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Η Κηφισιά θα ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2! Παρότι αδιάφοροι, οι Ηπειρώτες επικράτησαν 3-2 της ομάδας των βορείων προαστίων στην Καισαριανή και την… έσυραν μαζί τους στη Β’ κατηγορία, μετά και τις νίκες Βόλου και Παναιτωλικού.

Συγκλονιστικό το ματς στο «Μ. Κρητικόπουλος», με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Νίνη και να ισοφαρίζονται γρήγορα από τον Ροσέρο, έχοντας στη συνέχεια δοκάρια και ακυρωθέν γκολ.

Ο Μπεγκάλα έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ στο 74’, με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει με πέναλτι στη συνέχεια αλλά τον Ροσέρο να βάζει την… ταφόπλακα στην Κηφισιά στις καθαυστερήσεις.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αναμενόμενα πιο δυνατά στον αγώνα και στο 5’ είδαν την κεφαλιά του Τετέι να περνά άουτ μετά το φάουλ του Κλωναρίδη.

Έξι λεπτά αργότερα, το διαγώνιο σουτ του Κρισιούμα πέρασε λίγο έξω, με τον ΠΑΣ να απαντά στο 13’, ότα ο Κύρκος δνε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από γύρισμα που έγινε από τα δεξιά.

Εντέλει στο 26’ άνοιξε το σκορ, με τον Νίνη να εκτελεί αριστοτεχνικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-0.

Η χαρά της Κηφισιάς κράτησε για ένα δεκάλεπτο, καθώς στο 36’ οι Ηπειρώτες συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον Ροσέρο να βρίσκει με τακουνάκι τον Κόντε και εκείνον να του επιστρέφει την μπάλα με τον ίδιο τρόπο (!) βγάζοντας τετ α τετ τον Κολομβιανό, που πρόλαβε την έξοδο του Νικοπολίδη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Κάπως έτσι επανήλθε η ισορροπία στον αγώνα, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι ενδεκάδες των ομάδων
Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Νικοπολίδης, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Βαφέας, Σπίνος, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (82’ Γιόβαντσιτς), Πρίτσας, Νίνης (46’ Μενέντες), Κρισιούμα, Τετέι, Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Σαμποτσίνσκι, Εραμούσπε, Κιάκος (71’ Σόρια), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Κύρκος (67’ Μίνα), Ροσέρο, Κόντε (88’ Παμλίδης)

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ