aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρομερή ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης», 30.000 κασκόλ στον ουρανό του Φαλήρου (vid)

Τρομερή ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης», 30.000 κασκόλ στον ουρανό του Φαλήρου (vid)

Κατά την έξοδο του Ολυμπιακού και της Άστον Βίλα σηκώθηκαν στον ουρανό του φαληρικού γηπεδού τα κασκόλ των περίπου 30.000 οπαδών των Πειραιωτών.

Φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πριν τη σέντρα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League! Στην καιθερωμένη ανάκρουση της ενδεκάδας των Πειραιωτών αποθεώθηκαν οι παίκτες της βασικής ενδεκάδας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στη συνέχεια οι εξέδρες του γηπέδου… κοκκίνισαν.

Οι περισσότεροι από 30.000 φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο σήκωσαν στον ουρανό τα ερυθρόλευκα κασκόλ τους στον ουρανό του Φαλήρου κατά την έξοδο των δυο ομάδων.

Θυμίζουμε πως υπήρχε ανάλογο κάλεσμα από τη Θύρα 7, ώστε όλοι οι οπαδοί που θα βρισκόντουσαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είχαν μαζί το κασκόλ τους.

 

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ