aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔοκιμές, σκόρερ Νάρεϊ και ισοπαλία στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό για τον ΠΑΟΚ

Δοκιμές, σκόρερ Νάρεϊ και ισοπαλία στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό για τον ΠΑΟΚ

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε την ευκαιρία στον Ρασβάν Λουτσέσκου να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ έντονη ανησυχία προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας, ο οποίος αποχώρισε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος.

Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε την ομάδα του με τους Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κάργα, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Ρικάρντο και Νέλσον Ολιβέιρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει δοκάρι στο 14′, μετά από μακρινό σουτ του Κουαλιάτα.

Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαΐντ να πλασάρει εύστοχα, με το το 0-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου έκανε πολλές αλλαγές και πέρασε στο παιχνίδι Ταλιχμανίδη, Νάρεϊ, Τσαούση, Μουργκ και Μπράντον Τόμας, με τον τελευταίο να τραυματίζεται και να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες και ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι για το 0-2, πριν ο Νάρεϊ ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, για το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ