aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προτάθηκε ο Κωνσταντινίδης στην ΑΕΚ!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως στο… τραπέζι της ΑΕΚ δεν πέφτουν και άλλα ονόματα.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι και εκείνο του Κώστα Κωνσταντινίδη! Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», ο 45χρονος, πρώην αμυντικός μέσος των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, έχει προταθεί στην «Ένωση», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το σκέφτεται…

Ο 45χρονος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί και σε Χέρτα Βερολίνου, Ανόβερο, Κολωνία, γνωρίζει καλά την αγορά της Γερμανίας, ενώ είχε και ένα πετυχημένο πέρασμα στην Ξάνθη, ως σκάουτερ -με τον ιδιοκτήτη των Ακριτών, Χρήστο Πανόπουλο, να έχει άριστη γνώμη για αυτόν.

Μένει να δούμε ποια θα είναι, τελικά, η επιλογή των «κιτρινόμαυρων». Πάντως, δεν αποκλείεται ο Κωνσταντινίδης να βρεθεί στην ομάδα (στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλει να κάνει ο Μελισσανίδης στην ΠΑΕ), αλλά από άλλο πόστο, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο τεχνικό διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ