aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα»

Για πρώτη φορά, ο Ιβάν Σαββίδης παραδέχθηκε δημόσια πως ο ΠΑΟΚ θα χτίσει καινούργιο γήπεδο! Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ άνοιξε με την ομιλία του το 1st Business Conference της ΠΑΕ, που διεξάγεται στο Μακεδονία Παλλάς, και πέρα από τη νέα Τούμπα, αναφέρθηκε, επίσης, στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλώνοντας περήφανος που αυτή ξεκίνησε από την ομάδα του. Τόνισε, δε, πως ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό όταν ανέλαβε και σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά σε όλα τα επίπεδα.

«Η μοίρα τα έφερε έτσι να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πια η ομάδα δεν έχει χρέος. Πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση να χτιστεί ένα νέο γήπεδο και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και από πλευράς μάνατζμεντ, οργάνωσης, υποδομών, εξέλιξης στις ακαδημίες και στις σχέσεις με τους φιλάθλους. Στόχος μου είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητο από πλευρά του μάνατζμεντ και αυτό αργά ή γρήγορα θα το καταφέρω.  Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών της διαφήμισης του ποδοσφαίρου τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέφερε: «Στις σημερινές συνθήκες το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξεπεράσει τις αρρώστιες του  και να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα, να πάει σε άλλο επίπεδο εξέλιξης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει ήδη οι αλλαγές και παρακολουθούμε πώς έχει ξεκινήσει η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με καινούργιους διαιτητές και ενδιαφέρον από τους φιλάθλους. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αυτό ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ. Ήδη βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε πετύχει όλους τους στόχους, ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά πάντα θα επιμένουμε να εφαρμόζονται οι κανόνες στο ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τέλος στο συνέδριο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι οι σημερινές ιδέες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις διαδικασίες της οργάνωσης του συλλόγου πιο γρήγορες. Σας υπόσχομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο μάρκετινγκ που θα επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προφανώς ο αθλητισμός δεν υπάρχει χωρίς χορηγούς αλλά και οι χορηγοί χωρίς αθλητισμό.  Όλα αυτά κάνουν το ποδόσφαιρο ένα ισχυρό εργαλείο και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το πώς επηρεάζει την κοινωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ