aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Ο φορτσάτος Ποντένσε και τα νέα συμβόλαια των Φορτούνη και Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός Π.: Ο φορτσάτος Ποντένσε και τα νέα συμβόλαια των Φορτούνη και Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες κάνει προπονήσεις μην έχοντας διαθέσιμους τους διεθνείς του ενώ ζητήματα ετοιμότητας έχουν οι Ιμπόρα, Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται στο να δώσει ρεπό στους παίκτες του τόσο την Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο. Ένα δηλαδή γεμάτο τριήμερο προκειμένου να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες ξεκούρασης.

Ένα πρόσωπο που ήδη δεσπόζει στις προπονήσεις είναι ο Ποντένσε. Ο Πορτογάλος διεθνής χαφ έχει μπει φορτσάτος, έχει γυρίσει στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί και γενικότερα δείχνει σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, κάτι που είναι σαφέστατα πολύ ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών. Εξάλλου και ο ίδιος στις δηλώσεις του στάθηκε στην ατομική του βελτίωση και έδειξε το πόσο θέλει να πετύχει και στη 2η θητεία του στο Λιμάνι.

Αυτές τις ημέρες όμως δεν υπάρχει μόνο το σκέλος των προπονήσεων για τον Ολυμπιακό που μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων θα έχει αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν και άλλα ανοιχτά θέματα και ένα από τα βασικά ζητούμενα είναι τα νέα συμβόλαια των Φορτούνη και Μαντί Καμαρά.

Μία πρώτη προεργασία έχει γίνει – ειδικά για τον Φορτούνη – και εκτιμάται πως δεν αργήσουν οι εξελίξεις και για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό αλλά και για τον Μαντί (ως προς τα καινούρια συμβόλαιά τους). Εξάλλου ο Ολυμπιακός ήθελε και να τους διατηρήσει στο δυναμικό του αλλά και τους… δέσει με νέα deals. Συζήτηση για νέο συμβόλαιο – εάν δεν έχει ξεκινήσει ήδη – πρόκειται να γίνει και για τον Μασούρα (για ένα νέο συμβόλαιο). Βέβαια και οι τρεις παραπάνω παίκτες είχαν γίνει αποδέκτες έντονου ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ